Início » Dieren » Ze kocht een Franse bulldog, maar toen hij groter werd, stond haar een grote verrassing te wachten

Ze kocht een Franse bulldog, maar toen hij groter werd, stond haar een grote verrassing te wachten

© Ze kocht een Franse bulldog, maar toen hij groter werd, stond haar een grote verrassing te wachten

Op TikTok deelde een vrouw haar verhaal met een ogenschijnlijke Franse bulldog die ze had gekocht. Maar uiteindelijk besefte ze dat ze bedrogen was. De video ging viraal vanwege de evolutie van het dier door de jaren heen.

De transformatie

Andrea Antelo (@queen_antelooficial) demonstreerde de transformatie van haar hond, die uiteindelijk een ander ras werd. Gebruikers reageerden met allerlei opmerkingen.

In een video van 10 seconden we zien dat een vrouw een Franse bulldog van een paar maanden oud heeft gekocht. De laatstgenoemde lijkt op grond van zijn gelaatstrekken, figuur en kleur tot het bovengenoemde ras te behoren.

Lees ook  Dit kitten werd geboren met een gezichtsmisvorming, maar toch is hij een vrolijk dier

Lees Het belang van een passende voeding voor de optimale gezondheid van uw geliefde hond

Ze kocht een Franse bulldog, maar onderweg wachtte haar een verrassing.

In de loop van de maanden veranderde de hond echter van vorm totdat de eigenaar zich realiseerde dat het niet een Franse Bulldog was, het ras waarvoor hij had betaald.

Ze kocht een Franse bulldog, maar toen hij groter werd, stond haar een grote verrassing te wachtenBron: Instagram vastleggen

Pipo, de naam die aan een dier wordt gegeven, is de eigenaar ondanks de fraude zeer dierbaar. “Zijn naam is Pipo en hij is de schattigste puppy ter wereld”, schreef de vrouw bij de video. Aan het adres van de verkoper voegde ze toe: “Voor degene die mij de Franse bulldog heeft verkocht.”

In de reacties Internetgebruikers schrijven allerlei reacties. Volgens hen: “Het is een Franse Bulldog”. Anderen zeggen: “Op het etiket staat: niet wassen” en “Het is onderweg kromgetrokken.”

Lees ook  Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaar

De video ging viraal met meer dan 9 miljoen views en 740.000 likes. Zoals verwacht trekt de clip veel reacties, waarvan de meeste de draak steken met de merkwaardige anekdote van de jonge vrouw.

pic.twitter.com/qlIwLKyDJT

Lees De prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 24 september 2023

“Hij is een Franse Bulldog”; “Op het etiket stond: Niet wassen.” Volgens anderen: “Hij heeft je een Franse bulldog verkocht, het bleek een Latijnse bulldog te zijn”; “Zoek de factuur, er kan nog garantie zijn”; “Hij raakte onderweg misvormd”, schreven internetgebruikers.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!