Início » Dieren » ze leert hem draaien! – Sluit de mobiel

ze leert hem draaien! – Sluit de mobiel

Het dierenrijk blijft ons verbazen met de interacties van vele dieren. Zelfs dieren van verschillende soorten kunnen heel goed met elkaar overweg. Deze kat die samenleeft met een eekhoorn en hem leert spinnen is daar een perfect voorbeeld van!

Kat: Kan goed overweg met de eekhoorn!

Als je een kat in huis hebt, weet je waarschijnlijk dat ze het erg leuk vindt zorg voor je kleintjes . De kat geeft echt veel om haar kittens en doet er alles aan om ze gelukkig te maken. Maar wat je misschien niet weet is dat ook andere soorten verwend kunnen worden!

Deze kat zorgt voor meerdere baby’s en één ervan is niet van dezelfde soort. Onder hen bevindt zich inderdaad een eekhoorn, die ze sindsdien heeft geadopteerd Enige tijd . Op zijn zachtst gezegd kunnen deze dieren het heel goed met elkaar vinden!

Lees ook  Na een jaar in het asiel is een geredde pitbull eindelijk geadopteerd!

Lees Het verrassende röntgenbeeld van een mopshond verbaasde velen!

Een kat adopteert een baby-eekhoorn en leert hem spinnen!Facebook vastleggen

Deze eekhoorn viel in de tuin en de familie besloot hem in huis te nemen. Het kleine probleem is dat niemand het wist hoe te zorgen dit soort dier. Op dat moment kreeg het kitten een naamEmmy hij had net kinderen en dat bracht een idee op gang.

Familieleden kwamen op het idee om de eekhoorn aan de kittens te geven. Onnodig te zeggen dat ze dat hadden goed idee , omdat Emmy het dier niet heeft afgewezen. Ook al was het een eekhoorn, ze beschouwde het als haar kleintje!

De eekhoorn begint zich als een kat te gedragen!

Toegegeven, het was een nogal riskant idee om deze eekhoorn aan een kat toe te vertrouwen. Er wordt inderdaad vaak gezegd dat knaagdieren gaan niet goed met elkaar om met katachtigen. Bij Emma en Rocky is het echter totaal anders.

Lees ook  Hier zijn 3 hondenrassen die altijd bang zijn en hoe ze hun angst kunnen kalmeren

De tijd verstreek en er kwamen steeds meer eekhoorns comfortabel met een kat en haar kinderen. Bovendien kunnen we zien dat hij wat katachtig gedrag begint aan te nemen. En als kers op de taart heeft zijn adoptiemoeder hem een ​​paar dingen geleerd!

Lees Waarom rennen honden als een gek rond na een bad?

Een kat adopteert een baby-eekhoorn en leert hem spinnen!Facebook vastleggen

Rocky’s adoptiemoeder leerde hem spinnen als een kat. Het meest interessante was dat de kleine eekhoorn de moeite nam om het geluid te imiteren. De interactie tussen de twee dieren was erg goed prettig spoor.

We gaan niet liegen, de kat die de eekhoorn adopteert doet dat wel erg zeldzaam . Daarom bestaat de kans dat Rocky een van de weinige eekhoorns is die heeft leren spinnen. De familie heeft er geen spijt van dat ze Emmy voor dit kleine wezentje heeft laten zorgen.

Lees ook  Drie weken oude verlaten puppy vindt hoop na adoptie

Kat: De ongelooflijke band tussen haar en de eekhoorn!

Iedereen is het erover eens dat Emmy een heel aardige kat . Ook al is Rocky een eekhoorn, ze verwelkomde hem en aarzelde niet om goed voor hem te zorgen. Ze gedraagt ​​zich als een normale moeder met het knaagdier.

Soms vragen we ons af of hij überhaupt Rocky heeft vergeten dat het een eekhoorn is. Op basis van zijn gedrag lijkt hij ervan overtuigd dat hij een kat is. Eén ding is zeker: dit kleine knaagdier is blij met de kat en anderen.

Lezen Ze installeert een camera en ontdekt wat haar hond doet tijdens haar afwezigheid, het is hartverscheurend

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!