Início » Dieren » Ze neemt een hond in huis die op het punt staat te bevallen en sprakeloos is geworden door de grootte van het nest

Ze neemt een hond in huis die op het punt staat te bevallen en sprakeloos is geworden door de grootte van het nest

© Ze verwelkomt de hond vóór de bevalling en blijft stil over de grootte van het nest

De vrouw had al meerdere honden en had nog nooit een hond gehad voordat ze Ruby in haar huis verwelkomde. Ze wist dat deze hond zwanger was. Ze had echter nooit gedacht dat ze zo’n indrukwekkend aantal puppy’s zou baren.

Amy Etheridge was in verwachting ze moest haar mouwen opstropen om haar beschermeling te helpen bij het verzorgen van haar puppy’s. Maar ze was erg verrast door de grootte van het nest.

De jonge vrouw was zeer verrast!

Amy Etheridge heeft altijd van honden gehouden en heeft er eigenlijk vier. Ze heeft echter nog geen pleegzorg ervaren.

Lees Hoe weet je dat een hond zich geliefd voelt? Het antwoord zal je verrassen

Lees ook  Werknemer redt het leven van een hond die vastzit in de modder, een echte held

Toen ze Ruby’s verhaal op Facebook zag , een verlaten zwangere hond, bood onmiddellijk aan haar in huis te nemen. Het doel was om Ruby in staat te stellen haar ongeboren pups in goede omstandigheden groot te brengen. Vind dan een liefdevol gezin voor het leven voor ze.

De hond had 18 puppy’s

“Ik wist dat ze zwanger was toen we haar in huis namen”, zegt de vrijwilliger. We wachtten 7 tot 10 pups . Maar het aantal kleine hoektanden dat de dappere Ruby ter wereld bracht, overtrof die voorspelling ruimschoots. In feite is ze bevallen van 18 puppy’s.
Ze neemt een hond in huis die op het punt staat te bevallen en sprakeloos is geworden door de grootte van het nestBron: Instagram vastleggen

De bevalling duurde in totaal 10 uur. Ruby is om 07.30 uur bevallen van haar eerste puppy. 18e en de laatste pup arriveerde om 17.30 uur. De hond heeft zelfs de verdienste dat hij het pariteitsbeginsel respecteert toen hij 9 teven en 9 reuen ter wereld bracht.

Lees ook  Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond zaken doet op een specifieke locatie? De deskundigen antwoorden

Fulltime baan voor Ruby en Amy Ethridge

Voor Amy Etheridge: help de hond het verzorgen van uw nakomelingen is duidelijk geen gemakkelijke taak. Hij steekt er veel tijd en energie in. Zelfs als de hond het meeste werk doet. Ze ontvangt ook regelmatig donaties, vooral via de Facebook-groep die ze heeft opgericht: “Ruby With 18 Puppies”. Internetgebruikers kunnen zo de ontwikkeling van deze grote hondenfamilie volgen.

Lees Deze kat wordt om 3 uur ’s ochtends wakker om een ​​heel hartverscheurende reden

Ze neemt een hond in huis die op het punt staat te bevallen en sprakeloos is geworden door de grootte van het nestBron: Instagram vastleggen

De vrouw wil een liefdevol thuis vinden voor de hond en haar puppy’s als ze oud genoeg en onafhankelijk zijn. Ze kunnen worden aanvaard vanaf het einde van de eerste week van november 2023.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!