Início » Dieren » Ze ontdekt een achtergelaten hond met een kaartje voor haar deur en vraagt ​​om hulp op sociale media

Ze ontdekt een achtergelaten hond met een kaartje voor haar deur en vraagt ​​om hulp op sociale media

© Ze ontdekt voor haar deur een achtergelaten hond met een kaartje en vraagt ​​om hulp op sociale netwerken

Eén bewoner was verrast toen hij buiten haar huis een vastgebonden hond ontdekte. Zijn baasje had hem net in de steek gelaten en een briefje over hem achtergelaten. Het dier had een nieuw liefdevol gezin nodig.

Laís Chesine Monfrinato vroeg op Facebook om hulp over een hond die voor haar deur werd achtergelaten.

Verlating is een misdaad

De jonge vrouw gaf niet op haar arm terwijl ze haar bericht schreef. ‘Verlating is een misdaad’, schreef ze, eraan toevoegend dat de hond in kwestie het verdiende om in een ‘liefdevol en zorgzaam huis’ te leven.

Lees Waarom gromt mijn hond veel? Reacties van deskundigen

Lees ook  De echte redenen waarom katten sommige mensen verkiezen boven andere

Een hond met zwarte vacht was vastgebonden, vergezeld van een eenvoudige deken en eten. Vlak ernaast vond Lais Chesine Monfrinato ook een briefje achtergelaten door haar voormalige eigenaar. Er stond: ‘Het spijt me. Zorg alsjeblieft voor haar.

Ze ontdekt een achtergelaten hond met een kaartje voor haar deur en vraagt ​​om hulp op sociale mediaBron: Instagram vastleggen

Lais Chesine Monfrinato zorgde meteen voor de hond, maar kon hem niet lang houden vanwege ruimtegebrek en omdat ze al drie katten had. Gelukkig voor haar beschermeling vond ze snel een liefdevol gezin.

“Ik heb er geen twee keer over nagedacht.

In feite was het Rosane Carraco, een van haar vriendinnen, die haar adopteerde. “Ik heb er niet lang over nagedacht, omdat ik weet hoeveel zorg en liefde zij en haar familie voor dieren hebben”, zegt Lais Chesine Monfrinato van Bored Panda.

Lees ook  De hond verhuist naar een bejaardentehuis zodat hij niet gescheiden wordt van zijn baasje

Lees Deze video bewijst dat we katten missen als we het huis verlaten

Ze ontdekt een achtergelaten hond met een kaartje voor haar deur en vraagt ​​om hulp op sociale mediaBron: Instagram vastleggen
De hond, die nu Lua heet, is teruggekeerd naar zijn nieuwe huis.

In een interview gaf Rosane Carraco toe dat ze zich eerder een beetje zorgen maakte de komst van de hond , omdat ze niet zeker wist of Lua en haar andere hond, Mel, 2, met elkaar overweg zouden kunnen. Zijn angsten werden echter de eerste paar dagen weggenomen toen de twee viervoetige honden snelle vrienden werden.

Hij heeft een zachtaardig karakter en onvoorwaardelijke liefde voor mensen. Deze hond heeft de gave om ons te plezieren en ons aan het lachen te maken. Honden zijn in staat om van elke gelegenheid een onvergetelijk feest te maken, ze blijven ons verbazen en herinneren ons eraan waarom ze er één van zijn de meest populaire dieren ter wereld .

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!