Início » Dieren » Ze probeert een hond te redden die aan het « verrotten » is, om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen.

Ze probeert een hond te redden die aan het “verrotten” is, om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen.

© Hij probeert een hond te redden die “aan het rotten” is, om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen

Soms probeer je altijd een dier te redden, ongeacht zijn toestand. De hond waarover we je in dit verhaal gaan vertellen was al op het randje van de dood. De vrouw die hem naar de dierenarts bracht, had weinig hoop! Meer details volgen in de volgende regels van ons artikel!

Stervende teef naar de dierenarts gebracht!

In 2018 kwam Valia Orfanidou een hond tegen die in een zeer kritieke toestand verkeerde. Het dier had zelfs zoveel pijn dat je zou kunnen zeggen dat het stervende was. De jonge vrouw verwachtte niet veel toen ze de hond naar de dierenarts bracht!

Op een bepaald moment had Valia Orfanidou de indruk dat ze een lijk vervoerde. Zij was het, de geur die van de hond kwam. was sterk, om niet te zeggen ondraaglijk. Een dier naar de dierenarts brengen was niet gemakkelijk voor een jonge vrouw!

Lees ook  Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

Lees verder Zwerfhond draagt vuilniszak en laat hem vallen, belt ziekenhuis in allerijl

Ze moest vier ramen van haar auto naar beneden doen terwijl ze de hond droeg. Dit kwam omdat de jonge vrouw zei dat het dier een grote open wond op zijn buik had die geïnfecteerd was. Ze verklaarde ook dat het dier nauwelijks ademde!

Vania Orfanidou heeft de hoop voor deze arme hond opgegeven. Het dier was verrot volgens de jonge vrouw. Toen ze bij de dierenarts aankwam, gaf hij haar nog een paar verklaringen!

Een dier redden dat al op het randje van de dood was!

De hond beleefde zijn laatste momenten. Het dier had veel tepeltumoren en één ervan was geïnfecteerd. Bovendien had de hond een gebroken bekken, wat zijn toestand nog kritieker maakte!

De dierenarts gooide de handdoek echter niet in de ring bij deze hond in kritieke toestand. Sterker nog, hij besloot tussenbeide te komen, ook al was er weinig hoop. Hij weigerde op te geven en wist dat er nog steeds een kans op overleven was!

Lees ook  Hoe laat je een kat een hond uitlaten?

Lees meer Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in een nachtmerrie in enkele minuten (Video)

Het vrouwtje heeft talloze chirurgische ingrepen ondergaan. Na verschillende operaties werden de tumoren van de hond met succes behandeld. Het was niet gemakkelijk, maar het personeel is erin geslaagd om het dier te redden!

Snaží se zachránit psa "hnijící"o 10 dní později se dozvěděl nemyslitelné.Bron.

De borstkanker van deze vrouwelijke hond had haar kunnen doden als ze niet naar de dierenarts was gebracht. De dierenarts die de operatie leidde en besloot om niet op te geven, presenteerde zichzelf als een echte held . Velen zouden de hoop hebben opgegeven en niet hebben ingegrepen toen ze de kritieke toestand van het dier zagen!

Een hond die geen kanker meer heeft!

Lees meer Deze zwerfhond kon niet eens zien, haar transformatie is ongelooflijk

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Degenen die het dier hebben gered, kwamen iets later tot hun conclusie. Volgens hen hadden de eigenaars de hond achtergelaten in een tijd dat ze aan kanker leed. Maar goed, dat is verleden tijd, vandaag gaat het heel goed met haar en heeft ze geen kankergezwel!

De hond die in kritieke toestand werd gevonden, heeft nu de naam Lydia gekregen. Ze werd al snel weer heel actief met talloze ingrepen . Het dier dat op het randje van de dood was, is nu in topvorm en kankervrij!

Lees verder Vindt hond vastgebonden aan boom en ontdekt het ergste in zak ernaast

Om meer van dit soort artikelen te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!