Início » Dieren » Ze raakt haar konijnenstaart aan terwijl hij slaapt, haar reactie zal je verbazen!

Ze raakt haar konijnenstaart aan terwijl hij slaapt, haar reactie zal je verbazen!

© Ze raakt haar konijnenstaart aan terwijl hij slaapt, haar reactie zal je fascineren!

Tegenwoordig verschijnen niet alleen TikTok-video’s van mensen op internet. Dierengegevens zijn nog belangrijker! Niet voor niets zijn er een aantal geweldige dieren die gekke dingen kunnen doen! Sommigen hebben zelfs het vermogen om zich verder te gedragen dan men zich kan voorstellen. Dit kleine konijn was geen uitzondering! En één ding is zeker, de schattige furball weet hoe hij de aandacht moet trekken en mensen moet entertainen!

Een gewoon maar gedistingeerd konijn!

Pipkin is een zwart-wit konijn dat zijn leven deelt met een liefdevol gezin. Hij had het geluk om geadopteerd te worden door mensen die bereid zijn alles te doen om hem gelukkig te maken. Een klein stukje kool brengt zijn dagen graag gewoon door met zijn favoriete mensen.

Lees ook  Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

Maar onder zijn schattige kleine lucht zit een buitengewoon konijn. Pipkin is werkelijk in staat om één ding tegelijk verrassend en boeiend te maken. Een vaardigheid die hem een groot aantal bewonderaars op internet heeft opgeleverd!

Lezen Deze jongen achtervolgt een Duitse herder: de reactie van zijn hond is verbluffend

Dierenliefhebbers delen nooit de buitengewone momenten van hun huisdieren. Een veel voorkomende gewoonte die wordt gedeeld door eigenaren van Pipkin. Ze hebben zelfs een YouTube-kanaal geopend dat is gewijd aan hun schattige konijntje.

Veel konijnenvideo’s zijn de een na de ander trending op internet. Niet voor niets zijn dit niet zomaar opnames, ze zijn vrij specifiek. Zeer goede redenen die de populariteit van Pippin verklaren.

Uitstekende reactie!

Konijnenbezitters plaatsen graag schattige foto’s van het konijn. En natuurlijk trekken ze een aanzienlijk aantal abonnees aan. Maar geen enkele is te vergelijken met een specifieke video .

Lees ook  5 voordelen van het hebben van een hond in huis

De opname die van het konijn een ware internetberoemdheid maakte, bleek ongevaarlijk. Dat is waarschijnlijk wat in ons opkomt als we er voor het eerst naar kijken. Het ondenkbare gebeurt echter pas midden in de video.

Om te lezen Ontroerend moment: een wild paard redt een veulen van de verdrinkingsdood

In het bijzonder kunnen we zien dat het kleine konijn in de arm van Morpheus het meeste uit zijn slaap haalt. Pipkin slaapt vredig alsof niemand hem kan storen. Maar plotseling verschijnt er uit het niets een hand die zachtjes zijn penis aanraakt .

Hier reageert het lichaam van het kleine konijn ongewoon en lijkt het helemaal niet op zijn andere soortgenoten. Pipkin vooral ja kleine shit raar midden in de slaap! En elke keer voelt zijn baasje aan zijn staart!

Lees ook  Werknemers bieden een deken aan aan een zwerfhond die heel dankbaar is!

Rabbit: De video is een hit op Youtube!

De video trok de aandacht van verschillende kijkers op internet. Netizens vinden de konijnenbeelden inderdaad zowel amusant als absurd. Met andere woorden, de cybernauten waren zo overtuigd dat de opname viraal ging op internet.

In totaal is de reeks door 1.313.663 internetgebruikers bekeken, ondanks het feit dat deze al enkele jaren wordt gepubliceerd. Hij is hetzelfde gebleven, nog steeds even geweldig en dat draagt alleen maar bij aan de bekendheid van het konijn.

pic.twitter.com/mgCr9Crcn4

Must read neemt zijn verlamde hond mee in het zwembad Wat er daarna gebeurt is hartverscheurend

— nelimar (@nelimar165) 30 juni 2023

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!