Início » Dieren » Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in Korea

Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in Korea

Er zijn geen argumenten, honden zijn de beste vriend van de mens. En iedereen ziet deze dieren als levende wezens die het verdienen om als zodanig behandeld te worden. Maar de Amerikaanse atleet besloot tijdens zijn bezoek aan Korea voor de Olympische Spelen opnieuw te vechten. Het gaat over het redden van honden van boerderijen.

Honden: een kerntraditie in Korea

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat de Koreaanse cultuur honden in haar dieet omvat. Dit is een feit dat niet kan worden betwist. Tijdens zijn bezoek aan het land voor de Olympische Spelen in Sotsji ontdekt de 26-jarige skiër Gass Kentvory echter twee verdwaalde hoektanden en redt ze.

De Amerikaanse atleet besloot zijn laatste mee te nemen naar de Verenigde Staten. Natuurlijk was het proces niet gemakkelijk, maar dat weerhield hem er niet van om door te zetten. Het moet gezegd worden dat de atleet zich bijna niets aantrok van de moeilijkheden, hij deed er alles aan om de reis mogelijk te maken. Na deze redding stopte hij niet met twee honden.

Lees ook  Experts leggen uit waarom honden sommige mensen niet mogen

Lees Wetenschappers leggen uit waarom honden op hun baasjes lijken

Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in KoreaFacebook vastleggen

Gass Kentvory prend een een enorme beslissing om zoveel mogelijk honden te redden dat hij kan En dus ging hij naar een hondenboerderij voor consumptie in Korea. Zelfs als de atleet geen grote reputatie heeft in de sportwereld, zal hij niet onopgemerkt blijven door dierenliefhebbers.

Houd er rekening mee dat hondenvlees in Korea als voedsel wordt beschouwd. Het maakt deel uit van hun cultuur en we zullen niet in details treden. Maar een Amerikaanse atleet en zijn vriend het onmogelijke geprobeerd om zoveel mogelijk te sparen in deze fokkerij .

Atleet bracht 90 honden terug naar Canada

In 2018, toen hij zou deelnemen aan de Olympische Spelen, bezochten de Amerikaanse atleet Gass Kentvory en zijn vriend een hondenfokker. Deze dieren leven in slechte omstandigheden, naast het lot dat hen te wachten staat.

Lees ook  De beste truc om te voorkomen dat uw kat 's nachts wakker wordt

De sporter kon niet stilzitten en vroeg daarom toestemming om de honden terug te halen uit het land. “Het zijn dezelfde honden die we huiselijk noemen, ook al denken velen dat dat niet zo is.” bevestigt de jongeman.

Lees Deze hond in nood kromp zoveel mogelijk omdat hij bang was om gered te worden

Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in KoreaFacebook vastleggen

Gass Kentvory wilde zijn honden een nieuw leven geven. Over het geheel genomen is hij geslaagd bespaar 90 op boerderijniveau in Korea . Hij kon ze terugbrengen naar Canada, waar ze gezinnen konden vinden. Hun nieuwe families behandelen hen goed en houden van hen.

Het is een gevoelig onderwerp als het gaat om de Koreaanse traditie. Het is hun cultuur en wij zullen niet met de vinger naar hen wijzen. We respecteren hun cultuur, maar we proberen ook de honden zo goed mogelijk te redden. De daad van Gass Kentvory is werkelijk een moedig gebaar en wordt door duizenden internetgebruikers verwelkomd.

Lees ook  Angst en onzekerheid transformeerden deze gewonde hond in een symbool van hoop

De beste vrienden van de mens, honden verdienen het leven

Tijdens zijn bezoek aan de Olympische Spelen in Korea besloot de Amerikaanse atleet Gass Kentvory een groot gebaar te maken tegen de honden op de boerderij die bedoeld waren om de lokale bewoners te voeden. Deze arme honden worden opgevoed om opgegeten te worden . Een lastige opgave voor sporters.
Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in KoreaFacebook vastleggen

Daarna leidde de jongeman het gevecht om zoveel mogelijk honden van dit lot te redden. Het resultaat? Succes erin breng 90 van Koreaanse bodem .

Lezen: Het gezelschap van andere dieren maakt honden gelukkig, zo blijkt uit onderzoek

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!