Início » Dieren » Ze redden een ernstig gewonde kat, de röntgenfoto van de dierenarts onthult het onvoorstelbare

Ze redden een ernstig gewonde kat, de röntgenfoto van de dierenarts onthult het onvoorstelbare

© Ze redden een ernstig gewonde kat, een röntgenfoto van een dierenarts onthult het onvoorstelbare

Dierenmishandeling is in sommige landen gebruikelijk. Het komt voor dat dieren in handen van de verkeerde eigenaar terechtkomen. Dit gebeurde ook met deze kat die in erbarmelijke staat werd achtergelaten. Toen de dierenartsen tests op hem uitvoerden, ontdekten ze een verrassend feit.

Kat: Een dier dat in slechte staat wordt aangetroffen

De zaak vond plaats in januari 2022 in Bristol, Verenigde Staten. Het team van de dierenvereniging trof de kat in kritieke toestand aan. De naam van de gewonde kat was Albany . Hij zag eruit alsof hij 3 jaar oud was.

De kat was in erbarmelijke toestand. Waaruit bleek dat laatstgenoemde het slachtoffer was van a dierenmishandeling . Albany de kat had aanzienlijke verwondingen. Hij had er wat op zijn poten en borst. Bovendien was het allemaal bedekt met friet.

Lees ook  De 10 intelligentste dieren ter wereld, dit is geweldig

Lees Is lever echt goed voor de gezondheid van uw kat? Reacties van deskundigen

Toen dit team hoorde van de toestand van de kat, wisten ze dat ze snel moesten handelen. De kat had dringend verzorging nodig. Daarom besloten ze al snel om hem naar een opvangcentrum te brengen. Humane Vereniging van Elkhart County . Dit is een dierenasiel. Het dier zal daar de nodige medische zorg kunnen krijgen.

Het team van het asiel kwam ter plaatse en haastte zich om de kat naar de dierenarts te brengen. De kat onderging verschillende tests. En het gaat door zijn röntgenfoto dat ze iets vreselijks ontdekten.

Een operatie die met spoed moest gebeuren

Uit röntgenfoto’s van Albany bleek dat een van zijn benen daadwerkelijk gebroken was. Verwondingen veroorzaakt loden kogels geweer. Maar dat was niet de laatste druppel, want de kat had er ook wat in zijn borst. Een openbaring die iedereen schokte.

Lees ook  7 unieke soorten vlinders waar je misschien nog nooit van hebt gehoord

Vanwege de ernst van zijn verwondingen moest de kat wel met spoed geopereerd . In feite moest hij verschillende operaties ondergaan om de geweerkogels uit zijn lichaam te verwijderen. Dat is de enige manier waarop de kat zou overleven.

Om te lezen dat hij een wolf redt die vastzit in een val, redt het dier zijn leven 4 jaar later

Ze redden een ernstig gewonde kat, de röntgenfoto van de dierenarts onthult het onvoorstelbareInstagram vastleggen

Daarom onderging de kat een borstoperatie. Wat zijn poot betreft, de dierenartsen konden niet veel doen omdat deze in zeer slechte staat verkeerde. Dus, amputatie was de oplossing. De kat moest toen leven zonder één achterpoot.

Bovendien, ondanks de talrijke behandelingen die de kat onderging, gebeurde dat wel heel goed ontspannen . Kort daarna herstelde hij zeer goed van de behandeling. Hoewel hij niet langer één achterpoot had, kon hij min of meer leven zoals alle andere katachtigen van zijn soort.

Lees ook  5 eenvoudige manieren om katten koel te houden in de zomerse hitte

Ze redden een ernstig gewonde kat, de röntgenfoto van de dierenarts onthult het onvoorstelbareInstagram vastleggen

The Cat: Nieuw leven voor Albany

Toen zijn behandeling eindigde, gingen mensen in de opvangcentra op zoek naar een nieuw gezin voor de kat. Ze wilden mensen voor hem vinden die voor hem konden zorgen en hem alle genegenheid konden geven die hij verdiende. Zij namen daarom het initiatief plaats een advertentie op sociale netwerken.
Ze redden een ernstig gewonde kat, de röntgenfoto van de dierenarts onthult het onvoorstelbareInstagram vastleggen

Gelukkig raakte het verhaal van de kat de harten van veel mensen. Hij hoefde dus niet lang te wachten om een ​​exemplaar te vinden nieuw huis .

Lees Ongewone metgezellen: de ontroerende vriendschap van een aap en een weeshond

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!