Início » Dieren » Ze redt een achtergelaten hond op straat, hij bedankt haar met een glimlach

Ze redt een achtergelaten hond op straat, hij bedankt haar met een glimlach

Suzette Hall heeft velen gered zwerfhonden, en geen ervan is gemakkelijk. De oprichter van het asiel weet heel goed dat honden geen dieren zijn die zijn getraind om alleen te leven en hun problemen zelf op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat de honden geen slechte ervaring hebben, is het noodzakelijk om snel en professioneel te handelen. Dat kwam ze te weten toen ze een hondje genaamd Worth redde. Deze was bijzonder ongrijpbaar.

‘Dit is waarschijnlijk de moeilijkste redding die ik ooit heb gedaan. Maar het was elke minuut waard”, aldus Suzette. Bovendien begrijpt hij nog steeds niet hoe mensen een levend wezen in zulke omstandigheden kunnen achterlaten.

Lees Na een week ronddwalen wordt een verlaten kat gevonden met ernstig gezichtsletsel

Lees ook  Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Een vrouw redt een achtergelaten hond, die haar met een glimlach bedankt.

“Ik ben daar een aantal dagen dag en nacht gebleven in een rij zei Suzette. Bovendien geeft ze toe dat ze verschillende pogingen heeft moeten ondernemen om het vertrouwen van deze hond te winnen.
Ze redt een achtergelaten hond op straat, hij bedankt haar met een glimlachBron: Instagram vastleggen

Worth was al ongeveer drie weken op straat en dwaalde elke dag doelloos rond. Een voorbijganger zag hem en nam snel contact op met de collega’s van Suzette Hall.

“Ik heb het eten geprobeerd, Ik heb alles geprobeerd, maar niets werkte. Sterker nog, de mensen die daar werkten, besteedden hun tijd aan het wegrijden”, legt hij uit. De hond was nu zo bang dat ze op een dag verdween.
Ze redt een achtergelaten hond op straat, hij bedankt haar met een glimlachBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Een nieuwe kans

“Elke dag ging ik terug in de hoop dat hij terug zou komen, maar tevergeefs. Ik wist zeker dat hij weg was”, zei ze. Ze verloor echter niet de hoop dat ze haar op een dag weer zou zien. En ze had geen ongelijk…

Lees meer Ze hebben hard gewerkt om een ​​verrassing te organiseren voor hun hond die aan terminale kanker lijdt

Ze redt een achtergelaten hond op straat, hij bedankt haar met een glimlachBron: Instagram vastleggen

Na ontvangst van informatie van het lid openbaar Suzette, die beweerde de hond te hebben gezien, snelde vervolgens ter plaatse. ‘Ik keek en zij was het.’ Ik kon niet geloven dat zij het was. Het was onwerkelijk. Dit was waarschijnlijk de moeilijkste redding die ik ooit heb gedaan. Maar elke minuut was het waard”, zegt de paramedicus.

Lees ook  Paard en kat zijn onafscheidelijk - ze zijn onafscheidelijk geworden!

Worth bevindt zich nu in een huis bij een liefdevolle familie die dit schattige dier een echte plek en veel liefde heeft gegeven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!