Início » Dieren » Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdekt

Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdekt

© Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdekt

Een groep reddingswerkers kwam een ​​spaniëlpuppy te hulp die door de straten dwaalde. Hij was nog maar 11 weken oud. Maar dat verbaasde dit team niet het meest. Ze waren werkelijk sprakeloos toen ze zijn pootjes zagen.

Puppy: Een kleine verlaten Spaanse hond

Een groep reddingswerkers van Greenacres Rescue kwam een ​​verlaten spaniëlpuppy redden die door de straten zwierf. De andere was amper 11 weken oud. De kleine verlaten poedel in kwestie bevond zich in Pembrokeshire. Het is een klein stadje in Wales. En bij de redding was het hele team boos.

Niemand had verwacht dit dier in zo’n toestand aan te treffen. Sterker nog, hij bevond zich vanwege de zijne in een noodsituatie fysieke eigenaardigheid . De hond had een misvorming aan zijn achterpoten.

Lees ook  Hond weigert kind alleen te laten lopen, politie duikt op

Lees wat de maximale afstand is waarop een hond zijn baas kan voelen?

Eigenlijk had de pup er twee extra benen , evenals twee vulva’s. Hij bevond zich inderdaad in een alarmerende situatie. Toen het Greenacres Rescue-team en de dierenartsen hoorden van zijn toestand, gingen ze naar de hond.

Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdektBron: Instagram vastleggen

Bij aankomst in het centrum onderging de puppy verschillende procedures analyses en tests . Aan de ene kant om zijn gezondheidstoestand te kennen. En aan de andere kant diende het ook om ons zeker te laten weten wat er met de kleine pup zou kunnen gebeuren.

Wat gebeurt er met het kleine hondje?

Het veterinaire team heeft de kleine puppy een naam gegeven Ariël , vanwege de eigenaardigheid van haar figuur, die leek op die van een kleine zeemeermin. Daarom onderwierpen de dierenartsen de puppy aan een röntgenonderzoek. Hieruit bleek dat deze misvorming werd veroorzaakt door een extra heup.

Lees ook  Een doodsbange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij de liefde van haar nieuwe baasjes!

In feite was zijn bekken niet aanwezig goede training . Zijn rechter achterbeen miste wat spierkracht. Toen begrepen ze dat de puppy regelmatig gecontroleerd moest worden. Ze besloten toen zijn toestand de komende maand in de gaten te houden.

Om te lezen Een oudere, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kop

Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdektBron: Instagram vastleggen

Op basis van de resultaten van het onderzoek werd de pup geopereerd chirurgische ingreep op heuphoogte. Andere ledematen en mogelijk kleine achterpoten zullen geamputeerd moeten worden. En dit met als doel het hondje eindelijk gezond te laten worden. Zijn kleine achterpootje zal ook verwijderd moeten worden. Wat haar vulva’s betreft, deze zullen tijdens de operatie worden verwijderd wanneer ze wordt gesteriliseerd.

Een kleine hond Ariël ze zullen weer op de been kunnen komen en net als iedereen kunnen floreren. De puppy heeft echter tijd nodig om te herstellen van de operaties. In werkelijkheid zou het proces behoorlijk lang duren. Bovendien heeft een kleine hond een lange periode van herstel en rust nodig.

Lees ook  5 eenvoudige manieren om katten koel te houden in de zomerse hitte

Puppy: Ariëls nieuwe leven

Daarna werd Ariel in een pleeggezin geplaatst. De kleine pup zal daar een tijdje blijven beter worden terwijl hij zoveel mogelijk van zijn puppyleven probeert te genieten. En tegelijkertijd zal hij, met een beetje geluk, normaal moeten groeien, net als de anderen.

Bovendien staat de puppy momenteel op het punt van ervaren gelukkig einde dat ze verdienen. Het publiek steunde het echt enorm. Dankzij dit en de tussenkomst van zijn redders is het hondje momenteel in goede handen.

Lees Slaapt uw ​​hond naast u? Dit is wat dat betekent

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!