Início » Dieren » Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Toen Cat Kukla het asiel binnenkwam om een hond te adopteren, werd ze meteen verliefd op de Bear. De twee werden al snel dikke vrienden. Op dat moment was het dier nog maar een puppy! Hij heeft zijn hele leven bij zijn geliefde baasje gewoond. Ze hadden zo’n sterke band dat ze zich niet kon voorstellen haar harige metgezel niet op haar bruiloft te hebben. Dus maakte ze een prachtig gebaar om hem een plezier te doen!

Een hond: “Een metgezel voor het leven”!

Kukla de kat en Bear zijn onafscheidelijk sinds de jonge vrouw de hond adopteerde. De hond was nog maar een puppy toen ze hem adopteerde. Vandaag is het dier echter 17 jaar oud .

Bear heeft een vol leven geleid in het gezelschap van zijn baasje. In feite heeft de hond genoten van zijn leven met Bullet de kat. Maar volgens Cat Bullet is er nog één belangrijk ding dat ze graag zou willen. bereiken met Bear.

Lees ook  Een 20-jarig meisje verliest haar leven terwijl ze een katje op de spoorlijn probeert te redden

Om te lezen Haar hond pakt haar deken af, stort in als ze zich realiseert waarom

Svatbu slaví u veterináře, aby se jejich starší pes mohl zúčastnit velkého dne.Bron.

Cat Bullet hoopte vooral dat haar hond. haar trouwdag kon bijwonen . De jonge vrouw ontmoette haar man Jimmy rond 2011. Het duurde niet lang voordat haar partner de harige bal nog meer begon te aanbidden dan zijn baasje.

De hond neemt nu een belangrijke plaats in het leven van het stel in. Het enige wat de tortelduifjes willen, is dat het zo lang mogelijk duurt. Helaas kan Bear, net als alle levende wezens, de tand des tijds niet weerstaan.

Gezondheidsproblemen!

Op 17-jarige leeftijd begon de hond gezondheidsproblemen te krijgen. Gezondheidsproblemen en in de laatste paar jaar. Helaas verslechterde zijn fysieke toestand een week voor de bruiloft van het koppel. Het was ongelukkig nieuws dat Cat van zijn stuk bracht.

Lees ook  Ze brengt een gewonde hinde thuis en haar kat nadert, het web houdt zijn adem in.

Ze kon zich niet voorstellen dat ze een ring om haar vinger zou schuiven zonder haar hond erbij. Bovendien moest Bear vervoerd worden naar de intensive care van de dierenarts. De hond werd vervoerd naar het Veterinary Emergency Services en Veterinary Specialty Center van VCA.

Lees meer Deze hond is zijn hele leven vastgebonden geweest en ontdekt nu voor het eerst het lopen!

Svatbu slaví u veterináře, aby se jejich starší pes mohl zúčastnit velkého dne.Bron.

Het koppel was niet van plan om te trouwen zonder hun hond. Dus kwamen Cat en Jimmy op het ongebruikelijke idee om hun hond weg te geven. Cat’s wens kwam uit. Dus vroegen ze toestemming aan de kliniek om met hen mee te gaan op het terrein.

Het ziekenhuis was niet van plan om hun verzoek af te wijzen. Integendeel, het hele team van dierenartsen was blij dat het koppel hun kliniek had gekozen om zo’n ceremonie te vieren . Het hele personeel was betrokken bij alle voorbereidingen van de bruiloft.

Lees ook  Een kat, zwaar verbrand bij een brand, verzorgt dieren in een veterinair ziekenhuis

Chien: Een onvergetelijk moment!

Op de dag van de bruiloft was de hond echt. aanwezig . Hij zat bij zijn ouders in de auto. Toen de feestelijkheden voorbij waren, stond Bear op en werd hij meegenomen voor een kleine wandeling. Iets wat de dokters hem al enkele dagen verboden hadden.

Svatbu slaví u veterináře, aby se jejich starší pes mohl zúčastnit velkého dne.Bron.

Zoals verwacht gaven Cat en Jimmy hun jawoord een week nadat hun hond in het ziekenhuis was opgenomen. De viering bij de dierenarts was helemaal niet gepland. Het koppel heeft er echter geen spijt van. Het is nog steeds de beste beslissing die ze ooit hebben genomen en het is duidelijk dat ze het zullen redden. ze zullen een belangrijke plaats in hun hart houden .

Om te lezen Eenvoudige methoden om gemakkelijk contact op te nemen met je overleden huisdier

Als je meer artikelen zoals deze wilt lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!