Início » Dieren » Ze vinden een skelet op straat en zijn verrast om te zien dat het nog ademt

Ze vinden een skelet op straat en zijn verrast om te zien dat het nog ademt

© Ze vinden een skelet op straat en zijn verbaasd dat het nog ademt

Voorbijgangers ontdekten een vreselijk hartverscheurend tafereel in de straten van de stad. Er lag inderdaad een uiterst magere en ogenschijnlijk levenloze hond op de stoep. Hun verbazing was echter groot toen ze merkten dat de hond nog ademde. En dat ondanks zijn uiterst zwakke toestand.

Helaas leek het erop dat de hond niet langer de kracht had om voor zijn leven te vechten. Uitgemergeld en uitgeput ging hij op de stoep liggen en sloot zijn ogen. Daarom dachten voorbijgangers aanvankelijk dat hij dood was.

Allemaal verenigd

Eén van hen knielde voorzichtig naast het dier neer. Toen merkte hij dat hij, ook al was hij verzwakt, nog steeds ademde. Dit gaf hen een sprankje hoop en inspireerde hen om snel te handelen om de hond te helpen.

Lees ook  Een verlaten hond dwaalt door de straten op zoek naar onderdak terwijl er een zware storm nadert

Lees Hebben katten echt wrok? Dat zeggen de deskundigen

Het personeel van het opvangcentrum zag zijn foto op sociale media nadat getuigen om hulp hadden gepleit. Ze verzorgden hem en brachten hem met spoed naar de dierenkliniek. Ze moesten snel handelen omdat de hond langzaam doodging.

Ze vinden een skelet op straat en zijn verrast om te zien dat het nog ademtFacebook vastleggen

Specialisten vermoedden kanker

Rachel Larkin, verantwoordelijk liefdadigheidsinstelling, legde uit hoe slecht de hond was: “Hij was in een verschrikkelijke toestand. Ziek, uitgedroogd, ondervoed en er ontbreken plukjes haar. Zijn vacht zat onder de vlooien en urine, en er zat vuil in de kussentjes van zijn poten.’

Erger nog, het hele lichaam van de hond was bedekt met wat op tumoren leek. Dierenartsen namen monsters om er zeker van te zijn dat ze niet kwaadaardig waren. Bij deze hond, die al veel geleden had, werd gelukkig geen kanker gevonden.

Lees ook  Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerken

De hond was erg veerkrachtig

Ondanks alles wat je hebt meegemaakt deze hond bleef erg vriendelijk. Hij kwispelde voortdurend met zijn staart als er vrijwilligers hem in het asiel kwamen bezoeken. Bovendien likte hij ze als teken van waardering.

Lees Weeskittens komen dankzij de familiehond naar huis

Tijdens zijn herstel sloot hij zich vervolgens aan bij een gastgezin. Ze hield vanaf het begin van de hond. Toen zijn toestand zich stabiliseerde, besloot deze familie hem niet te laten gaan. Ze hebben hem vervolgens officieel geadopteerd. Vandaag werd hij eindelijk een gelukkige hond.

pic.twitter.com/pWtyRj3A0Q

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 18. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Om te lezen Geweldige reactie van een verdwaalde hond die zijn meester vindt!

Lees ook  Waarom spinnen katten, willen ze iets van hun baasje krijgen?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!