Início » Dieren » Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zit

Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zit

© Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zit

De hond beleefde de ergste momenten van zijn leven in de box. In feite was hij, beroofd van zijn vrijheid, bijna levenloos. Wonden, gebrek aan voedsel, de ander had niemand die voor hem zorgde. Een groep vrienden vond echter het ding dat hem vasthield en redde hem.

Doos: Een hond ingesloten in een klein voorwerp

Deze hond zit vast in een doos. Echt, zo veel het was goed afgesloten dat hij geen manier had om zichzelf te bevrijden. Dus een vriendelijke clan vond hem achtergelaten op straat. Deze mensen waren geschokt toen ze dit vreemde object zagen.

Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zitInstagram vastleggen

Dit verhaal speelde zich af in Filippijnen. Deze groep mensen ging eigenlijk wandelen zoals al hun vrienden. Dus na een lange wandeling merkten ze dat er een dier vastzat in de box. Deze ontdekking maakte deze mensen nieuwsgierig, dus kwamen ze dichterbij om erachter te komen wat er werkelijk aan de hand was.

Lees ook  5 weeskittens profiteren van de moederliefde van een kattenminnende hond

Lees Een duiker die vast kwam te zitten in de mond van een enorme walvis vreesde voor zijn leven

De doos was rondom dichtgeplakt met tape bevatte een hond . Het was een marteling voor het dier omdat er naast het lint ook een hek zat. Dit betekent dat de hond op geen enkele manier kon ontsnappen.

Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zitFacebook vastleggen

Maar gelukkig waren deze mensen geïnteresseerd in dit object. Dus openden ze de doos red de hond . Toen ze deze container voor het eerst zagen, merkten ze dat de hond mager was. Daarom verkeerde het dier in een zeer slechte gezondheidstoestand.

De hond is eindelijk gered!

Deze vriendengroep probeerde een oplossing te vinden nadat ze de hond uit de box hadden bevrijd. Zij konden het dierenopvangcentrum waarschuwen. Het was over Stichting Dierenrijk (AKF). Dus deze vereniging bracht de hond naar de dierenarts.

Lees ook  Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!

Deze verbinding met een groep vrienden heeft de hond gered. Sterker nog, hij zat nog steeds vast in de kist en had veel wonden over zijn hele lichaam. Dit is normaal, aangezien hij va was een klein pleintje met een hek .

Te lezen Hij begint zijn reis met 3 honden: bij aankomst komen er nog 14 bij!

ALF zorgde voor het verbeteren van de gezondheid van een hond die getraumatiseerd was door boksen. Bovendien gaf ze hem een ​​naam, Madeliefje. Na de noodzakelijke verzorging van het dier nam dit centrum de volledige verantwoordelijkheid voor de rehabilitatie ervan op zich.

Dus de arme hond die vastzat in de doos is veranderd en heeft niets meer met hem te maken zijn slanke figuur eerder. Dit centrum zorgde ervoor dat de hond langzamerhand vergat wat hij had geleden. Het was een moeilijke, zelfs onverwachte missie omdat de hond nog steeds in shock was.

Lees ook  Kunnen katten het syndroom van Down hebben? Alles over deze ziekte

Box: Absoluut geluk voor Daisy

Na verloop van tijd kon Daisy eindelijk opnieuw verbinding maken met geluk en vrede. Sterker nog, hij ging van mager naar een hond mooie vacht . De vereniging lijkt haar werk goed te hebben gedaan, want Daisy is er bijna in geslaagd haar slechte leven bij de club te vergeten.
Ze vinden een vreemde doos en schreeuwen van angst als ze beseffen wat erin zitFacebook vastleggen

Onlangs kwam de hond eerder vast te zitten in de box hij vond een gezin . Hij zag absoluut geluk in dit nieuwe hoofdstuk omdat deze mensen op zoek waren naar een dier als Daisy. Geleidelijk werd hij sociaal en aanhankelijk. Hij is echter nog steeds op zijn hoede voor vreemden omdat hij nog steeds trauma’s uit zijn verleden heeft.

Lees Kunt u uw hond ’s avonds kamillethee geven? Antwoord

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!