Início » Dieren » Ze zijn schattig, maar ze letten niet op je

Ze zijn schattig, maar ze letten niet op je

© De 5 stoutste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jou

Honden hebben heel verschillende persoonlijkheden, afhankelijk van hun ras. We hebben de neiging om te denken dat de kleintjes het luidst, meest rebels en meest irritant zijn. En dat gaat ten koste van de volwassenen, die veel evenwichtiger lijken te zijn. Hier zijn de vijf meest ondeugende rassen!

Dus wat zijn de hondenrassen? Wie hebben de neiging zich het slechtst te gedragen als we de variabelen omgeving en leeftijd weglaten? Hier is Coren’s classificatie van de meest ondeugende honden. Dit zal helpen als u overweegt een van hen te adopteren en geen beslissing wilt nemen op basis van alleen het uiterlijk.

Pes Shih-Tzu

Deze hond maakt deel uit van de lijst met honden erg intelligent, aldus Coren. Waardoor ze veel beter bestand zijn tegen training. Volgens een deskundige is de Shih Tzu zo intelligent dat hij zijn schattige uiterlijk gebruikt om met zijn baasje te doen wat hij wil.

Lees ook  Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samen

Lees Waarom volgt uw hond u naar het toilet? Mysteries onthuld!

De 5 stoutste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jouBron: Instagram vastleggen

Basset

Nog een hond die, hoewel schattig, ook over een grote intelligentie beschikt, die hij gebruikt om nooit de instructies van zijn meester op te volgen. Sterker nog, hij volgt liever wat zijn reukvermogen hem vertelt dan opgeslagen commando’s.
De 5 stoutste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jouBron: Instagram vastleggen

O Beagle

Deze hond, die Coren beschrijft als “super ondeugend” , wordt gekenmerkt door zijn koppigheid. Maar als je hem eenmaal hebt getraind, zal hij niet meer van je gescheiden worden vanwege de grote genegenheid die hij voor zijn meesters heeft.
De 5 stoutste rassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jouBron: Instagram vastleggen

Peking

Achter hun knuffelige uiterlijk schuilt een zeer vrijgevochten ziel. Volgens de specialist hebben deze honden een geweldig temperament en daarom vestigen ze zich als leiders van de roedel, wat zo moeilijk is om ze terug te trekken. Hoe sluw ze ook kunnen zijn, ze gebruiken vervolgens hun onschuldige uiterlijk om iedereen te domineren.
De 5 stoutste hondenrassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jouBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Een miljardair biedt een absoluut ongelooflijk salaris om op zijn honden te passen

Hond

Deze hond onderscheidt zich van de rest omdat hij liever zijn instinct volgt dan vaste commando’s. Of hij nu klein of groot is, hij zal opvallen door zijn grote kracht in vergelijking met andere rassen, en vooral door zijn intelligentie, die zichzelf probeert te laten gelden wanneer hij de kans krijgt.

Lees: Oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

De 5 stoutste rassen: ze zijn schattig, maar ze letten niet op jouBron: Instagram vastleggen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!