Início » Dieren » zet de camera aan, ziet de foto’s en barst in lachen uit!

zet de camera aan, ziet de foto’s en barst in lachen uit!

© Elke nacht verdwijnt zijn deurmat: hij zet de camera aan, ziet de foto’s en barst in lachen uit!

Elke nacht verdwijnt de deurmat van deze man! Om de echte reden achter deze vreemde verdwijning te achterhalen, besluit hij een camera te installeren! Wat hij ontdekte maakte hem aan het lachen! Hij had niet verwacht een schattige hond te ontdekken. Zijn dief was inderdaad heel schattig!

Hond: “Een dief als geen ander”!

Rond 2018 ervoer Senthil Nathan iets vreemds en verontrustends thuis in India. Sterker nog, hij is gewend om met ongebruikelijke realiteiten om te gaan, maar niets lijkt op wat hij destijds meemaakte! Sterker nog, hij merkte dat zijn deurmat verdwenen nacht.

Senthil Nathan was op het eerste gezicht bezorgd! Hij vond het gek dat iemand een simpele deurmat zou willen stelen. Dat is wat iedereen voor hem werd verdachten vanwege zijn woning op de begane grond.

Lees ook  Hij is de grootste hond ter wereld, zijn naam is Gibson.

Lezen Hun buurman vertelt over de dood van hun hond, een jaar later ontdekken ze het onvoorstelbare

Senthil Nathan realiseerde zich net dat er veel mensen langs zijn huis liepen. Dat had hij zich niet eens voorgesteld moest doen hond, ook al vermoedde hij de kat van de buren al. Het komt voor dat de ander met zijn matje gaat spelen.

Zijn theorie was echter niet plausibel vanwege de grootte van de mat, die te zwaar was voor de kat. Een kat zou eigenlijk de kracht moeten hebben om hem te bewegen. Het zou liever een hond zijn kunnen om dat te doen, maar de gedachte kwam nooit bij Senthil Nathan op.

Gelukkige ontdekking!

Maar omdat al zijn deurmatten elke avond verdwenen, nam Senthil Nathan een besluit. Hij was het beu om elke keer in nieuwe tapijten te investeren en nam het initiatiefinstallateur camera buiten zijn deur. Zo krijgt hij een duidelijk beeld van de dader, en dan vooral van de hond.

Lees ook  Ze laat haar hond achter met een hartverscheurend briefje om zijn vader te overtuigen hem niet langer te misbruiken

Een bewakingscamera filmt zelfs elke nacht wat er gebeurt. Dit onthult hem de identiteit van deze dief voorkeur behoorlijk prominent. Dus liet hij het apparaat tot het ochtendgloren zijn werk doen.

Lees Hun hond is aanwezig op hun bruiloft: ’s avonds verrast de bruidegom de gasten

Elke avond verdwijnt de deurmat: hij zet de camera aan, bekijkt de foto's en barst in lachen uit!Bron: Instagram vastleggen

Toen hij de volgende ochtend wakker werd, gebeurde hetzelfde scenario omdat de deurmat niet op zijn plaats zat. Senthil Nathan en zijn vrouw besloten te kijken naar wat de bewakingsvideo had opgenomen. Op dat moment zij ontdekt de boosdoener is niemand minder dan de hond.

En niet zomaar iemand, want hij was degene die iedereen in de buurt kende. De hond gaat graag wandelen en stelen wat lekkernijen. Senthil Nathan en zijn vrouw barstten in lachen uit toen ze zagen wie er achter de overvallen zat.

Lees ook  Ze vinden een gigantische slang en zijn verbaasd om te ontdekken wat erin zit.

Een kleine boost voor het hondengeluk!

Het echtpaar wilde de hond het geluk niet ontnemen. Integendeel, beide tortelduifjes hadden een besluit genomenHulp door deurmatten te blijven kopen. Vervolgens plaatsten ze ze voor hun buitendeur.

Hierdoor kon de hond achtervolgen zijn oogst zonder schade . In feite hoeft de hond niet langer de moeite te nemen om aan de matten te trekken om ze te pakken te krijgen. Een beslissing die zowel indrukwekkend als bizar is!

Hoe we de matrovers hebben gepakt

Lees Hij geeft 5.400 ballen aan zijn hond: zijn reactie zal je dag opvrolijken!

(opnieuw gepost met @siddharth3 suggestie) pic.twitter.com/ikY3YeVaTq

— St_Hill (@St_Hill) 16 maart 2018

Als je meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we je aan om naar de categorie Dieren te gaan.

Lees Deze hond benadert een huilende baby in zijn wiegje en reageert onvoorstelbaar

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!