Início » Dieren » Ziek neemt deze jonge jongen afscheid van zijn hond, waarna er een wonder gebeurt

Ziek neemt deze jonge jongen afscheid van zijn hond, waarna er een wonder gebeurt

© Ziek, deze jonge jongen neemt afscheid van zijn hond, er gebeurt een wonder

Wonderen gebeuren niet alleen in boeken. De werkelijkheid kan dit ook weerspiegelen. Dit is het geval van de kleine Josh en zijn geliefde hond Snickers. Terwijl de dagen van het kind geteld waren, gebeurde er in de laatste minuten een wonder.

Hond: Een familieverhaal vol drama

Weinig Peter en Nadja ze vormden een heel mooi gezin met hun kind Josh. Voordat de tweede werd geboren, adopteerden ze een hond genaamd Snickers. Ze hielden heel veel van elkaar. Maar na verloop van tijd ontwikkelde de hond meer een band met het kind.

Jos en de hond had een sterke band. Overdag gingen ze nooit uit elkaar. Het kind leed echter aan een ziekte waarvan de oorzaak voor de familie een mysterie blijft. Inderdaad, ziekte van het kind hij was een beetje ongewoon omdat de doktoren hem niet meer konden behandelen.

Lees De puppy die vastzit in het asfalt vecht wanhopig om te overleven!

De ouders zochten overal naar medicijnen en ondergingen talloze behandelingen totdat ze hun rijkdom hadden uitgeput. Ondanks hun inspanningen leek de situatie niet te veranderen. De artsen hebben het gesloten de hoop was minimaal en dat geen enkele behandeling voor dit kind werkte. Daarom moest hij af en toe in het ziekenhuis blijven. Dit zorgde ervoor dat de hond zich vastklampte, aangezien hij zichzelf vaak gescheiden zag van zijn vriend.

Lees ook  Een gezin heeft een lift gemaakt voor hun hond die geen trap op kan

De hond en het kind hadden één gedachte in gedachten: samenkomen en samen spelen . Als ze het merkten, namen ze de hond soms mee naar Josh in het ziekenhuis. En toen de ander zich wat beter voelde, was hij degene die naar huis kwam. Het was meer met het idee om hun kind en dier in te schakelen een goed geheugen bewaren voor het geval het misgaat.

Nog even een momentje van vreugde vóór het einde

De toestand van Josh was redelijk stabiel, waardoor hij tijd kon doorbrengen met zijn geliefde oude hond. Na een paar dagen verschijnt er echter een nieuw probleem in het gezin. De gezondheid van hun hond was niet normaal en hij presenteerde zich symptomen van de ziekte . Terwijl hij van zijn kant was, verslechterde de ziekte van Josh geleidelijk.

De familie stond met de rug tegen de muur omdat ze er was bijna geen budget meer om deze twee ziekten te behandelen. Petr moest de hond naar de dierenarts brengen. En na de analyses zei hij dat het moest wacht een paar weken met Snickers . Dit knaagde nog steeds aan Peter omdat hij moest kiezen.

Lees ook  Ze wilden een verrassing organiseren voor hun hond die aan terminale kanker lijdt

Lees verder voor 5 eenvoudige manieren om uw kat te bewegen

Ziek neemt deze jonge jongen afscheid van zijn hond, waarna er een wonder gebeurtFacebook vastleggen

Dus sprak Peter met de dierenarts over de situatie waar zijn familie doorheen ging. Hij vroeg naar deze geef wat tijd voor het gezin voordat je het bewaart. De specialist begreep heel goed dat de hond niet van Josh gescheiden kon worden. Het was in een poging om Josh’ laatste dagen gelukkig te maken.

Dus keerde Petr terug naar huis met de hond. Waar Josh en het dier ondanks hun verslechterende gezondheid erg blij mee waren. Die dag konden de twee het goed met elkaar vinden vermaakt tot uitputting ’s nachts . Ze liepen samen, geknuffeld, je kon het expressieve gezicht van de hond van vreugde zien. Maar de volgende dag verslechterde de toestand van Snickers.

Hond: De gezondheid van Josh veranderde als bij toverslag!

Nog erger was de hond die deze feestelijke dag met zijn vriend doorbracht. Petrus voelde het het onvermijdelijke naderde snel . Dus legde hij aan Josh uit dat zijn hond in slechte gezondheid verkeerde en behandeling nodig had. Josh begreep het, ook al vond hij het jammer om afscheid te moeten nemen van zijn vriend. Dus voordat Peter hem naar de dierenarts bracht, omhelsden Josh en Snickers elkaar laatste knuffel .

Lees ook  Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaar

Het was een emotioneel moment, de hond wilde Josh likken, wat hij enorm op prijs stelde, aangezien hij hem heel stevig kneep om hem te kalmeren. Nadat Peter met de hond was vertrokken, De toestand van Josh veranderde . Golven van koorts volgden elkaar op, zijn lichamelijke toestand verslechterde. Maar tot de grootste verrassing leek Josh na een paar dagen weer in vorm te zijn. Hij voelde zich veel beter bij afwezigheid van uw hond.

Om te lezen Een hond redt zijn beste vriend urenlang van euthanasie door haar in zijn pootjes te nemen

De ouders waren er blij mee, maar de vader betwijfelde of het een happy end voor hun kind zou betekenen. Moeder was er zeker van dat die van hen waren de laatste knuffel trof Josh . Dus belden ze de huisarts van Josh om dit wonder aan hen uit te leggen. Vervolgens werd Josh onderzocht om de ziekte te monitoren en de sleutelfactor van deze verandering te bepalen. Uit de analyse bleek dat Josh dat was allergisch voor vlooienspray die Peter voor de hond gebruikte. Vervolgens vonden artsen een geneesmiddel voor Josh, maar met strikte voorschriften. Eindelijk, de twee kwamen weer bij elkaar van hun ziekte en ze keerden allemaal terug naar huis.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!