Início » Dieren » Zijn baasjes zijn naar een verpleeghuis gegaan, deze kat begrijpt niet waarom hij in een asiel zit

Zijn baasjes zijn naar een verpleeghuis gegaan, deze kat begrijpt niet waarom hij in een asiel zit

© Zijn baasjes zijn naar een verpleeghuis gegaan, deze kat begrijpt niet waarom hij in een asiel zit

Cycloon de kat, gedesoriënteerd in het opvangcentrum “Le Chat et la Vie”, is wanhopig op zoek naar een nieuw huis. Ondanks zijn dromerige verleden probeert deze kat zich aan te passen aan dit beperkte leven en benadrukt hij de emotionele problemen van huisdieren. Laten we een portret ontdekken van een schattige kat, klaar om ondanks moeilijkheden liefde en knuffel te bieden. Ontdek hoe u een verschil kunt maken door hen een kans te bieden hun verloren geluk terug te winnen. Meer details vindt u in ons artikel

Het verdriet van de cycloon in de schuilplaats “Le Chat et la Vie”.

Cycloon, deze prachtige 11-jarige gestreepte kat, raakt in de war in het opvangcentrum “Le Chat et la Vie”. De reden? Hun meesters zijn dat ging naar EHPAD . Slecht nieuws voor deze kat die zo gehecht is aan haar baasjes.

Lees ook  Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

Deze kat, die vroeger in een liefdevol huis woonde, probeert zich aan te passen drastische verandering . Geconfronteerd met een beperkte levensstijl, ver verwijderd van hun vroegere vrijheid, Cycloon hij lijkt verdwaald tussen de andere katachtigen, die hij niet leuk lijkt te vinden.

Lees 5 redenen waarom katten graag kraanwater drinken

Bovendien is deze kat, ooit een eenzame ontdekkingsreiziger tussen de tuin en het huis, nu opgesloten in de gemeenschappelijke ruimte .

Zijn liefde voor vrijheid, veranderd in een schaduw van zichzelf, zorgt ervoor dat hij zich ongemakkelijk voelt in deze nieuwe omgeving. Het lot van Cyclone benadrukt de uitdagingen waarmee dieren te maken kunnen krijgen als ze hun huis verliezen.
Zijn baasjes zijn naar een verpleeghuis gegaan, deze kat begrijpt niet waarom hij in een asiel zitFacebook vastleggen

Een portret van een schattige metgezel ondanks tegenslag

Ondanks dit slechte seizoen blijft Cyclone een knuffelige en ontspannen kat . Zijn bezoeken aan het asiel weerspiegelen niet zijn ware karakter, aangezien hij erg verontrust is door de recente gebeurtenissen.

Lees ook  Het kitten van 300 gram zou voor altijd moeten slapen, maar het overleeft een wreed lot

verder Cycloonde kat, hoewel onafhankelijk, waardeert het knuffel momenten tussen zijn onderzoeken. Zijn vriendelijke temperament staat in contrast met zijn huidige situatie. Het benadrukken van de fundamentele noodzaak om een ​​huis te vinden dat aan je behoeften voldoet.

Lees Weespuppies ontmoeten een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!

Haar klassieke uiterlijk en middelbare leeftijd mogen haar natuurlijke schoonheid niet overschaduwen. Het bedrijf Cycloon, a grote sportieve kat zou enorme vreugde kunnen brengen voor een gezin dat klaar staat om een ​​viervoeter te verwelkomen.

Plus de zijne optimale gezondheid maakt deze kat klaar om mooie jaren te delen met een liefhebbend gezin. U moet weten dat ze is gemarkeerd met een identificatiechip, castratie en huidige vaccinaties.

Een kat op zoek naar een tweede kans

Cyclone verlangt ernaar een huis te vinden waar hij de enige kat kan zijn. Dit geeft hem de kans om zijn vrijheid te herwinnen en van het buitenleven te genieten. Zijn honger naar avontuur blijft ondanks moeilijke omstandigheden bestaan. Als ideale kandidaat voor een gezin dat klaar staat om hem te adopteren, is ze op zoek naar een plek waar hij dat kan gedijen .

Lees ook  Dit is waarom je nooit een vreemde je hond moet laten aaien

Cyclone is een kat die een tweede kans verdient. Hij heeft nog vele goede jaren voor zich en veel liefde te geven. Nu is er een toevluchtsoord Kat en leven heeft Louvigny in Calvados-schuilplaatsen (14) in afwachting van een liefdevolle familie . In dit verband is gedetailleerde informatie over hoe u contact kunt opnemen met de vereniging beschikbaar op hun site Facebook.

Lees Wie is slimmer, katten of honden? Dat is het antwoord van de experts!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!