Início » Nieuws » zijn familie organiseert een hondenshow voor hem

zijn familie organiseert een hondenshow voor hem

Opa viert zijn 100ste verjaardag en zijn familie organiseert een hondenshow voor hem

De grootvader bekend als Dr. Robert Moore werd 100 jaar oud. Om dat te vieren gaf zijn familie een feest, maar dan wel met een speciale hondenparade. Deze man is een liefhebber van deze dieren. Hij had echter niet verwacht dat er meer dan 200 honden zouden komen om hem een gelukkige verjaardag te wensen. Gelukkige verjaardag .

Sommige mensen houden meer van honden dan van katten. En zo is het ook met deze grootvader. Hij houdt er eigenlijk van om in de buurt van honden te zijn, dus zijn familie wist dat het zien van veel honden hem enorm gelukkig zou maken.

Opa viert zijn 100ste verjaardag en zijn familie organiseert een heel speciaal evenement voor hem: er zijn meer dan 200 honden gekomen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: kies een vlam die het geheim van je innerlijke kracht onthult

Jubileum 100ste verjaardag is niet gemakkelijk. Dokter Robert is een gelukkige grootvader die niet alleen van zijn gezin houdt, maar ook van zijn honden. Daarom organiseerden ze een hondenshow voor hem. Hij was echter verrast toen meer dan 200 dieren kwamen opdagen om de oude man te ontmoeten.

Lees meer Een hond die lijdt aan een ongeneeslijke tumor inspireert met zijn strijd en wil om te leven!

Opa viert zijn 100ste verjaardag en zijn familie organiseert een hondenshow voor hem.Bron: Capture Instagram

Dus besloten ze een hondenfeestje te geven om hem een gelukkige verjaardag te wensen. Zijn dochter, Alison Moore, vertelde NBC Bay Area televisie dat ze verwachtte dat er 20 tot 30 honden aanwezig zouden zijn. De verrassing was echter groot.

Op de verjaardag van Robert kwamen meer dan 200 honden opdagen. Het waren er zo veel dat ze om de hoek moesten worden opgesteld.

Lees ook  Konijn of koppel: Wat onthult uw perceptie van deze foto over uw persoonlijkheid?

Het meest schattige van alles was dat veel van de honden voor de gelegenheid zelfs gekleed waren in smokings en cowboyhoeden.

“Mijn vader was erg ontroerd. Hij aaide elke hond die voorbij liep”, zegt Alison. “Het was echt mooi en ontroerend.

pic.twitter.com/EqzrmBfS2A

Lees meer Familie geeft verjaardagsfeestje voor hond, zo reageerde hij

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 29 juni 2023

Uiteindelijk was de show een succes. De honderdjarige grootvader was blij dit moment met alle dieren te delen. Sociale netwerken begonnen het evenement te delen, wat meer dan één persoon van streek maakte.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!