Início » Dieren » Zijn Golden Retriever hond vervangt het slot perfect

Zijn Golden Retriever hond vervangt het slot perfect

De hemel heeft deze man uit China echt gezegend! Een gelukkige ster gaf hem de kans om een geleidehond te adopteren. Maar naast zijn intelligentie heeft de hond ook goede manieren! En als het op veiligheid aankomt, is hij anders dan zijn soortgenoten. De hond in het bijzonder heeft besloten om de perfecte bewaker van de fiets van zijn baasje te worden als zijn baasje weggaat. Hij kan echt een slot vervangen!

Deze hond is heel slim!

Honden zijn zeer welwillend en loyaal. Niets staat hen in de weg om hun baasje te beschermen. Tenminste, totdat ze hun eigen leven in gevaar brengen.

Honden zijn ook bereid om alles voor hun baasje te doen als ze eenmaal een sterke band met hem hebben opgebouwd. Hun onwrikbare loyaliteit is zo buitengewoon dat het in deze context zelfs mannen overtreft. De meeste mensen willen altijd iets terug als ze om een gunst vragen.

Lees ook  Een hond ontmoet een door zijn eigenaar geadopteerd puppy en de twee worden onafscheidelijk.

Om te lezen Hond achtervolgt auto, politie stopt voertuig en blijft met stomheid geslagen

Honden daarentegen vragen maar een paar dingen, namelijk aandacht en genegenheid. Naast hun vriendelijkheid en eerlijkheid zijn hondjes ook heel slim. Dat bewees deze hond!

Met zijn actie liet hij zien hoe scherpzinnig honden zijn! En het minste wat we kunnen zeggen is dat het fascinerend is om naar te kijken. Het is dan ook normaal dat deze hond een goede reputatie heeft opgebouwd op het web!

Li Li is een zeer effectief slot!

Luo Wencong is een Chinese man die de kans kreeg om zijn leven te delen met een hond genaamd Li Li. Hij is uniek in zijn soort en heeft een buitengewone intelligentie. Zijn baasje hoeft hem geen orders te geven om te handelen!

Lees ook  Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheid

Golden retrievers staan bekend om hun inzicht, maar geen enkele kan tippen aan Li Li. Deze hond is niet alleen een trouwe vriend, maar ook een ideale dienaar. Hij is altijd in staat om de diensten die zijn baasje van hem vraagt tot in de perfectie uit te voeren!

Lees Hoe laat je een kat een hond uitlaten?

Li Li helpt Luo Wencong met het dragen van haar boodschappenmandjes. Maar de hond is ook een geweldige vervanger voor de rol van slot. En niet de minste, maar wel de meest effectieve.

De hond wordt al snel een betrouwbare waakhond als het gaat om het in de gaten houden van de fiets van zijn baasje. Als de ander een stukje bij zijn fiets vandaan gaat, neemt Li Li meteen zijn plaats in. Het duurt niet lang voordat hij zijn poten op de motor zet totdat Luo Wencong terugkeert.

Lees ook  Wist je dat dit insect meer dan 1000 kilometer kan vliegen zonder te stoppen?

Deze hond zorgt voor ophef!

Li Li is een lokale ster geworden dankzij dit indrukwekkende en schattige gedrag. Iedereen in Nanning, China heeft van Li Li gehoord, maar zijn baasje besloot om de populariteit en uniciteit van zijn hond ook buiten de landsgrenzen bekend te maken.

Daarom maakte hij een video van de hond in actie. De beelden gingen al snel viral op internet. Het trok de aandacht van internetgebruikers die niet aarzelden om commentaar te geven en de op YouTube geplaatste sequentie geweldig vonden!

Lees meer Vrouw adopteert blinde puppy en haar tweede hond wordt haar blindengeleidehond

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!