Início » Dieren » Zijn kat maakt hem elke dag om 4 uur ’s ochtends wakker en neemt op hilarische wijze wraak

Zijn kat maakt hem elke dag om 4 uur ’s ochtends wakker en neemt op hilarische wijze wraak

© Zijn kat maakt hem elke dag om 4 uur ’s ochtends wakker en neemt op hilarische wijze wraak

Alle katteneigenaren hebben minstens één keer in hun leven vreemde dingen meegemaakt vanwege de houding van hun dier. Deze haarballen kunnen je op elk moment en vooral ’s nachts wakker maken met een pijnlijk miauw. Deze man was het beu om door zijn kat gewekt te worden en besloot wraak te nemen. De manier waarop hij dat deed maakte iedereen aan het lachen.

Kat: Nachtwekker

Katten zijn een van de meest fascinerende diersoorten. Ze hebben hun kleine gewoonten die hen onweerstaanbaar maken. Maar niet de hele tijd. Op sommige dagen vinden ze het leuk om hun baasjes te irriteren. En het typische gedrag van deze dieren is midden in de nacht wakker worden of heel vroeg in de ochtend.

Deze houding wordt verklaard door het feit dat katten een heel andere levensstijl hebben dan wij. Overdag zien we ze luieren en slapen. Maar ’s nachts voelen ze zich het meest actief. Dat wil zeggen, een man genaamd Nicolaas Tecosky hij deed iets onverwachts.

Lees ook  Van alle kattenrassen is dit de beste om in huis te hebben.

Lees Waarom geen huisdieren kopen met Kerstmis? Reacties van deskundigen

Deze laatste is eigenlijk een Amerikaanse auteur. Hij is de eigenaar van een schattige kat genaamd Italics. Net als veel andere katten, Cursief hij maakte zijn meester om 4 uur ’s ochtends wakker. En hoewel hij van zijn metgezel hield, kon hij zijn gewoonten niet verdragen.

Daarom besloot hij iets leuks te gaan doen. De man wilde dat zijn kat, Italics, zou begrijpen dat mensen net als hij graag slapen. Hij nam daarbij het voortouw wraak nemen zijn katten. De scène die hij deelde met netizens.

Verrassingswraak!

Deze keer maakte Nicolas Tecosky een Italics-snack voor zijn kat klaar, waar de kat van genoot. Om dit te doen, wachtte hij tot de kat het deed siësta . Bovendien had het arme dier geen idee wat hem te wachten stond.

Lees ook  Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

De man had plan op de geest. Overdag wachtte hij geduldig tot de kat in een diepe slaap viel. Toen naderde hij de kat langzaam, zonder enig geluid te maken.

Lees Hoe maak je een kat en een hond gelukkig die in hetzelfde huis wonen?

Zijn kat maakt hem elke dag om 4 uur 's ochtends wakker en neemt op hilarische wijze wraakFacebook vastleggen

Vervolgens naderde hij het oor van de kat en imiteerde een hoge miauw. De kleine kat werd meteen wakker. Nicolaas zei toen: “Dus je hebt geslapen?” Dat heb je gedaan, nietwaar? Stop met miauwen midden in de nacht. » .

Dit gebaar moet de kat echt geschokt hebben. Zijn houding maakte verschillende internetgebruikers aan het lachen YouTube . Daarnaast heeft de video van vandaag maar liefst 9 miljoen keer bekeken .

Chat: Netizens barstten in lachen uit

Kortom, de reeks maakte veel internetgebruikers aan het lachen. Daarnaast zijn er enkele gepubliceerd spottende opmerkingen zoals: “Heb je geslapen? en het gezicht van deze kat is blij.” Een ander schreef: “Oh mijn god. Ik kan niet stoppen met lachen! Ik ben aan het huilen! Oh, ik kan niet… Deze man is mijn kleinzieligheid! “.

Lees ook  Deze kat werd na 5 jaar op straat gered, zijn nieuwe leven is een geweldige motivatie om te adopteren

Anderen raakten in de ban Cursief . Een internetgebruiker zei: “Nadat hij wakker werd, stak hij zijn handen in zijn zak. Wat een mooie jongen! “. Anderen schreven: “Maakt je kat je steeds te vroeg wakker? Het was geweldig, ik zou het mijn kat ook moeten aandoen. “.

pic.twitter.com/Qwkjs1fVAk

Lees Kerstcadeaus voor honden en katten: ideeën om uw huisdier te verrassen

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 10. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!