Início » Dieren » Zo reageerde de kat toen hij het strand voor het eerst zag!

Zo reageerde de kat toen hij het strand voor het eerst zag!

Deze kat genaamd Pumpkin heeft zijn eigen Instagram-account, maar hij staat ook op Facebook. Zijn baasjes namen hem voor het eerst mee naar het strand en fotografeerden het moment dat hij in contact kwam met zand, wind en water. De kat had toen een unieke reactie.

Het lijdt geen twijfel dat katten voor opschudding zorgen op sociale media. Veel internetgebruikers zijn dol op de katachtige beesten en daarom gaat alles wat ze doen vaak viraal.

Pompoen de kat werd meegenomen naar het strand en zoals je kunt zien, was hij enthousiast over het zand. Er was echter één ding waar hij niet van hield: de wind.

Lees Deze hond adopteert een verweesde hinde en zorgt voor haar alsof ze haar moeder is!

Lees ook  Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnen

De virale reactie van een kat die voor het eerst het strand ontdekte

Pumpkin is een roodharige kat wiens grimassen de aandacht van veel mensen op Facebook hebben getrokken. Deze kat lijdt blijkbaar aan cerebellaire hypoplasie, een handicap die zijn coördinatie beïnvloedt. Dat betekent echter niet dat hij niet erg vrolijk en actief is.

Tady je reakce kočky, když poprvé uviděla pláž!Bron.

Haar baasje, Tia Stoddard, zegt dat deze kat heel knuffelig is en graag bij haar baasjes is. En dat ze erg vrolijk is, vooral buiten.

Op het strandHij was enthousiast over het zand en het water, maar minder over de wind, wat altijd gebeurt. Dus Tia aarzelde niet om de vrolijke grimassen van de kat in de wind op het strand te fotograferen.

Tady je reakce kočky na to, že poprvé vidí pláž!Bron.

Duizenden mensen op sociale media vonden zijn uitdrukkingen bijzonder grappig. Tia Stoddard legt uit dat de kat sindsdien verschillende keren naar het strand is geweest. Hij houdt van het gevoel van zand en speelt en rent er graag in. Dit ondanks het feit dat hij echt niet van de wind houdt.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Lees meer Hoe zorg je voor je oude kat

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!